Owl nails nr 2

Hej alla fina läsare!
Nu har jag målat naglarna igen. Det blev rosa ugglor och bruna polkadots :3 säg gärna vad ni tycker :) skriv om ni vill att jag ska göra någon speciell design eller om ni har några frågor. Imorgon åker jag till Barcelona så jag kommer nog inte hinna blogga så mycket under lovet.

Ha det bäst!


Water marble

Hej!
Förlåt att jag inte har bloggat så mycket. Jag har inte riktigt hunnit. Nu har jag gjort water marble och det blev ganska bra för att vara andra gången jag gör det. På bilderna kan ni se resultatet och en närbild på nageln som jag tycker blev bäst. Jag använde:
Ljusblått nagellack från Isadora
Metallblått nagellack från depend
Silvrigt nagellack från depend
Silverglittrigt nagellack från depend
Vitt nagellack som jag inte vet var det kommer ifrån
Och vanligt top- och basecoat
Hej då ha det bäst! :D


Just blue

Hej!
Kände inte för att göra någon speciell design så det blev bara vanlig ljusblå från Isadora. Jag har beställt en massa nagelsaker fast det är bara några saker som har kommit. Jag väntar fortfarande på 24 nagellack med extra smala borstar. Börjar bli lite orolig :S Jag lägger upp en bild på allting senare.

Hejdå!
Ni som läser är bäst! :)


Owl nails

image description

Hej!
Detta är mitt första inlägg :D På bilden kan ni se mina söta ugglenaglar som jag gjorde igår. Jag har använt mig av lila, vitt och grått nagellack. Det var inte så jättesvårt eller bara lite på höger. Jag har inte riktigt hunnit fixa till bloggen lite än men jag ska försöka att fixa det nu. Annars blir det imorgon om jag hinner.... Jag kanske inte kommer att blogga så jättemycket den här veckan för jag har träning fyra gånger och så har jag ett NO-prov på fredag som jag måste plugga till :/

Ha det bra! :)<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0