Happy new year 2012!🎉

Hej! :3
Hoppas ni har haft en bra jul. Just nu Àr jag i Trysil med nÄgra kompisar och vi har precis mÄlat naglarna. Det blev nyÄrsnaglar med fyrverkerier och 2012 text som passar klÀnningen jag ska ha pÄ mig imorgon. Jag anvÀnde svart, vitt, glittrigt och silvrigt nagellack och top- och basecoat sÄklart. Snart ska vi Àta tacos :D ha en jÀttebra nyÄrsafton!


Merry Christmas

God jul pÄ er alla!
Hoppas ni har haft en bra och mysig julafton med en massa paket och god mat. Det har jag haft i alla fall. HÀr Àr en bild pÄ mina naglar som jag mÄlade idag. Det blev smÄ pingviner med tomteluvor och röd fransk manikyr pÄ resten av naglarna. Jag anvÀnde svart, vit och orange nailartpens och rött vanligt nagellack frÄn hm. Jag fick nytt basecoat och topcoat frÄn Malava som jag mÄste testa sen.
Ha det bra och en fortsatt trevlig jul!


Winter wonder land (tutorial)

Hej!
Eftersom att mina naglar Àr helt körda sÄ gjorde jag en design som passar bra pÄ korta naglar. Jag tÀnkte Àven att det kunde vara kul med en tutorial.
SÄ hÀr gör du:
1. MĂ„la ett lager med basecoat.
2. AnvÀnd en topz eller nÄgon bomullstuss och dutta pÄ ljusblÄtt nagellack.
3. Gör samma sak igen fast med glittrigt nagellack.
4. MÄla tvÄ vita bollar ovanpÄ varandra.
5. AnvÀnd en tandpetare eller en grillpinne och gör en hatt med svart nagellack.
6. Gör svarta prickar som knappar och 2 svarta prickar med vita prickar inuti till ögon.
7. MÄla ett lager topcoat och det Àr klart! :D snabbt och enkelt.
Ha det bra!


Dark blue

Hej!
Idag har jag varit pÄ födelsedagsmiddag hos en kompis och innan det mÄlade jag mina naglar mörkblÄa. Jag tÀnkte göra nÄgon egen design men jag kÀnde inte att jag orkade sÄ det blev bara vanlig mörkblÄ. Jag och mina kompisar gick ihop och köpte en one-piece till henne i present och hon blev jÀtteglad. Nu ska jag sova sÄ hej dÄ! Sov gott :) ska försöka blogga sÄ snart som möjligt <3


RSS 2.0